Forced start

Χάρη στο πολύμηνο και απίστευτο πρηξοπούτσι του Margrave, ιδού η πρώτη ανάρτηση.
Αφήνω τις ευγενικές συστάσεις και μπαίνω στο γενικό θέμα: Η αντίληψη είναι κάτι με το οποίο γενιέσαι και το καλλιεργείς όσο μεγαλώνεις. Αν δεν γεννήθηκες έχοντας καλή αντίληψη, κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να την αποκτήσεις ποτέ. Αν επιπλέον έχεις αρκετά ζωντανή φαντασία, επιδέξια χέρια και ένα σκασμό εργαλεία, μπορείς να φτιάξεις ό,τι σκατά σου κατέβει στο κεφάλι.
Πριν αρκετό καιρό βάλαμε ένα στοίχημα με ένα φίλο. Επέμενε ότι δεν μπορώ να φτιάξω ομπρέλα ίδια με αυτή του Πιγκουίνου από το Batman (Το καλό Batman, όχι αυτή τη μαλακία με την Uma Τhurman). Μερικές μέρες μετά του παρουσίασα το αποτέλεσμα και τον αποστόμωσα. Και ο άθλιος φρόντισε με την πρώτη ευκαιρία να την σπάσει.
Αποφάσισα να φτιάξω ξανά αυτή την ομπρέλα (πριν τελειώσει ο Χειμώνας αυτή τη φορά) και να αναρτήσω σαφή και ολοκληρωμένο οδηγό. Θα ακολουθήσουν και άλλες αναρτήσεις με διάφορα projects που θα κατεβάσει η κούτρα μου. Σαν fail-safe για τους ηλίθιους και μερικά παιδιά, πολλά από τα σκίτσα όλων των μελλοντικών projects θα παρουσιάζονται σε μορφή σχεδίου.
Αρχικά υπενθυμίζω ότι ένα επιδέξιο χέρι με λάθος εργαλείο είναι το ίδιο χρήσιμο με ένα παράλυτο χέρι, οπότε αν θέλετε να κάνετε σωστή δουλειά προμηθευτείτε σωστά εργαλεία. Η καλή ποιότητα των εργαλείων είναι προαιρετική, είναι κρίμα να δώσεις 85 ευρώ για κόφτη Facom και να τον χρησιμοποιήσεις μόνο μια φορά. Αλλά είναι ανεπίτρεπτο να βιδώνεις ίσια βίδα με το μαχαίρι από το παλιό σερβίτσιο της μάνας σου...
Βαριέμαι να φτιάξω αναλυτικό οδηγό με τα εργαλεία, άρα θα περιμένετε την επόμενη ανάρτηση. Τη βασική ιδέα την έδωσα, θα αναρτώ κατά καιρούς κάποιους οδηγούς για περίεργα και πολλές φορές επικίνδυνα gadgets. Φρόντισα να υπάρχει προειδοποίηση περιεχομένου για ενήλικες, ούτως ώστε να μην τρέχω μετά. Πάντως, καλό είναι να σκεφτόμαστε τις συνέπειες πριν φτιάξουμε και κυρίως πριν χρησιμοποιήσουμε κάτι που πιθανό να είναι επικίνδυνο ή/και παράνομο.
Άντε, καλή μου αρχή, τα ξωτικά του Αη Βασίλη ας είναι στο πλευρό μου.

Στην επόμενη ανάρτηση: Η ομπρέλα του Πιγκουίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου